| | Paroles de chansons de JIM RAMA | |
|
| Auteur | Message |
|---|
FANM' Admin

| Sujet: Paroles de chansons de JIM RAMA Mar 10 Jan - 17:23 | |
| Bonjour à tous !!
Voici un espace pour toutes les paroles de chansons de Jim Rama.
Je vais les poster pour vous au fur et à mesure, mais vous pouvez aussi en faire tout autant et poster celle qui peuvent manquer.
Alors c'est parti ... |
|
 | |
FANM' Admin

| Sujet: OU PATI Mar 10 Jan - 17:24 | |
| Jim Rama - Ou pati
P/M : Jim Rama
Dou "à minuit" Fò'w vini byen sapé Dou "à minuit", mété an dékolté Fanmi aw pa menm savé Ola ou vin alé É yo ka pléré
Rifren 1 Ou pati adan swaré Pou vini pou pran an pyé Ou sòti, sa fè bwi Pou vini amizè'w Ou pati adan swaré Pou alé pou pran pyé Tout fanmi aw ka chéchè'w Yo ka mandé Ola ou vin pasé
Ho ho ho Ho ho ho Ho Ho Ho ho ho Ho ho ho Ho Ho
É jou-la ka ouvè É tout fanmi aw ka kriyé É yo aye di Yo vwè vou pou pati Yo vwè'w monté adan vwati Mi yo ka pléré, ka mandé Ola ou vin pasé É [?] sa'w ka kouté Ès ou pa ka wè, lè pou rantré
Rifren 2 Ou pati adan swaré Pou vini pou pran an pyé Tout fanmi aw ka chéchè'w Yo ka mandé Ola ou vin pasé Ou pati adan swaré Pou vini pou pran an pyé Tout fanmi aw ka pléré Yo ka mandé Ola ou vin pasé
......................... (2 fwa) Tout fanmi aw ka pléré Yo ka mandé ola ou yé Dans la vie fò'w réfléchi Réfléchi avan'w aji
Rifren 1
Ho ho ho Ho ho ho Ho Ho Ho ho ho Ho ho ho Ho Ho
Yo ka pléré Yo ka mandé Ola ou yé Ola'w pasé Tout koyo ka fè yo mal Yo ka mandé Yo ka chéchè'w Oti moun a yo yé É tout fanmi aw ka kriyé Pas ou pati adan swaré Mi yo ka kriyé Yo ka rélé Ka mandé yo, o la ou yé
Rifren 1
Ho ho ho Ho ho ho Ho Ho Ho ho ho Ho ho ho Ho Ho |
|
 | |
FANM' Admin

| Sujet: DESIZYON Mar 10 Jan - 17:25 | |
| Jim Rama/Patrick Andrey - Face A Face - Désizyon P/M : P. Andrey/J. Rama Vwa : P. Andrey/J. Rama Ou ja subi Ou ja pléré É ou ja las kriyé Bondié Gadé kò aw ki ja maké Misyé-la ka yen ki frapé'w. É lafanmi ja révolté Misyé ka rand vou maléré Ou ja menm kriyé léponpyé An kaz, misyé mété difé
(A dé) Ou, désidé pati Li, désidé rété
(Kè) Zanmi aw té ba'w konsey Avan'w té pati Té dwèt réfléchi Avan'w té di wi Fanmi aw té ba'w konsey Avan'w té pati Té dwèt réfléchi Avan'w té di wi
(A dé) Ou, désidé pati Li, désidé rété
(Kè) Zanmi aw té ba'w konsey Avan'w té pati Té dwèt réfléchi Avan'w té di wi Fanmi aw té ba'w konsey Avan'w té pati Té dwèt réfléchi Avan'w té di wi
Ou ja subi Ou ka pléré É ou ja las kriyé Bondié Gadé kò aw ki jan i maké Misyé-la ka yen ki frapé'w Malérèzman tan-la pasé Lavi'w ka pati an fimé Kon sigarèt zèl ou brilé Pas y ka rann vou, maléré
É sa domaj ................. (4 fwa)
Solo clavyé
Baby........................ (2 fwa)
Baby........................ (2 fwa)
É sa domaj ké'w tounen paj É sa domaj kè'w pati É sa domaj kè'w té di wi É sa domaj fo'w réfléchi É sa domaj kè'w tounen paj É sa domaj, domaj, baby É sa domaj kè'w té di wi É sa domaj, domaj
Ho É sa domaj Sa domaj, domaj É sa domaj Sa domaj, domaj, baby
É sa domaj Sa domaj, domaj É sa domaj Sa domaj kè ou pa réfléchi
Mé sa domaj É sa domaj baby É sa domaj É sa domaj pou vou, chéri
É sa domaj baby É sa domaj, domaj Ho, sa domaj |
|
 | |
FANM' Admin

| Sujet: JE PENSE A TOI Mar 10 Jan - 17:26 | |
| Jim Rama - Je Pense A Toi
Des années ont défilées Tu m'as toujours manqué Je ne pourrai t'oublier Tu es celle que j'aimais
Je pense à toi (je pense à toi) Tu restes là Je pense à toi (je pense à toi) Tu restes là
Jamais je n'aurai penser Vivre sans toi tu sais ouuuuh no no Au fond de moi, oui je sais (viens baby) Tu ne m'as pas laissé
Je pense à toi (je pense à toi) Tu restes là Je pense à toi (je pense à toi) Tu restes là
Au bout de mes rêves (de mes rêves) Au bout de la nuit (la nuit) Là où j'irai jusqu'à ce que tu sois fière de moi
Au bout de mes rêves (de mes rêves) Au bout de la nuit (la nuit) Là où j'irai jusqu'à ce que tu sois fière de moi Parce que je pense
Baby
violon-
Les années ont passées Je n'ai pas oublié les bons moments passés Souvent, je pense à toi Tu es trop loin de moi Je ne peux t'oublieeeeeer
Au bout de mes rêves (de mes rêves) Au bout de la nuit (la nuit) Là où j'irai jusqu'à ce que tu sois fière de moi
Au bout de mes rêves (de mes rêves) Au bout de la nuit (la nuit) Là où j'irai jusqu'à ce que tu sois fière de moi Parce que je pense
Je pense à toi (je pense à toi) Tu restes là Je pense à toi (je pense à toi) Tu restes là |
|
 | |
FANM' Admin

| Sujet: DE JOU Mar 10 Jan - 17:26 | |
| Patrick Andrey/Patrick Andrey - Dé jou P/M : P. Andrey/J. Rama Vwa : P. Andrey/J. Rama
Dé jou dan lavi Ou la ka èspéré Dé zyé'w trè bèl Ou la ou ka imajiné
É mwen an la ka èspéré Asi an plaj ki maléré Tou lé dé séparé Mwen la an ka atann
-Kè- Byen souvan -Chantè- Man la ka èspéré'w -Kè- Byen lontan -Chantè- Mwen ka imajiné'w -Kè- Byen souven -Chantè- Man la ka èspéré'w -Kè- Byen lontan -Chantè- Mwen la mwen ka sonjé'w
Dé jou dan lavi, ou la ka èspéré Dé zié'w trè bèl Ou la ou ka imajiné
É mwen an la ka èspéré Asi an plaj ki maléré Tou lé dé séparé Mwen la an ka atann
-Kè- Byen souvan -Chantè- Man la ka èspéré'w -Kè- Byen lontan -Chantè- Mwen ka imajiné'w -Kè- Byen souvan -Chantè- An la ka èspéré'w -Kè- Byen lontan -Chantè- Mwen la mwen ka sonjé'w
-Chantè- Mwen ka pati -Kè- Avè'w -Chantè- Alé asi zétwal -Kè- Avè vou -Chantè- Mwen vlé rété -Kè- Avè'w -Chantè- É pou létènité -Kè- Avè vou
-Chantè- Mwen ka pati -Kè- Avè'w -Chantè- Alé asi zétwal -Kè- Avè vou -Chantè- Mwen lé rété -Kè- Avè'w -Chantè- É pou létènité -Kè- Avè vou
Souflan
Yes
-Kè- Lè ou la -Chantè- Mwen la -Kè- Lè ou la -Chantè- Mwen la -Kè- Lè ou la -Chantè- Mwen la An la ka èspéré
-Kè- Lè ou la -Chantè- Mwen la -Kè- Lè ou la -Chantè- Mwen la -Kè- Lè ou la -Chantè- Mwen la Mwen la, mwen ka sonjé'w Mwen la, mwen ka sonjé'w Mwen la, mwen ka sonjé'w Mwen ka sonjé'w
-Chantè- Mwen ka pati -Kè- Avè'w -Chantè- Alé asi zétwal -Kè- Avè vou -Chantè- Mwen lé rété -Kè- Avè'w -Chantè- É pou létènité -Kè- Avè vou -Chantè- Mwen vlé rété -Kè- Avè'w -Chantè- Alé asi zétwal avè'w -Kè- Avè vou -Chantè- Mwen vlé rété -Kè- Avè'w -Chantè- É pou létènité
-Kè- Lè ou la -Chantè- Mwen la -Kè- Lè ou la -Chantè- Mwen la -Kè- Lè ou la -Chantè- Mwen la Mwen la ka èspéré
-Kè- Lè ou la -Chantè- Mwen la -Kè- Lè ou la -Chantè- Mwen la -Kè- Lè ou la -Chantè- Mwen la Mwen la, mwen ka sonjé'w Mwen la, mwen ka sonjé'w Mwen la, mwen ka sonjé'w Mwen ka sonjé'w Mwen ka sonjé'w |
|
 | |
FANM' Admin

| Sujet: SANDY Mar 10 Jan - 17:27 | |
| Jim Rama - Sandy
Dé fwa an la an ka imajiné'w kon sa Si vou an ka sonjé pouki tou sa rivé Menm si an fè déga fo'w pa mandé mwen [An ti anvi di vou] ke vrèman an dézolé An dézolé An vlé rantré Ouvè lapot Pa lésé sel déwò la
Ka fè dé simenn An la an ka soufè Ka fè bien lontan an té anvi vwè vou An fè ti séjou a ka maléré An ka priyé Paskè lé zanmi yo vini rakonté Sa yo di sé pa vré An pa té anvi sa Tou sa ki ka pasé adan an ti jouné vin éklaté
Sandy ouvè lapot Sandy Ouvè lapot pou li rantré
Sandy Ouvè lapot Sandy Ouvè lapot pou li rantré
Ka fè dé simenn an la an ka éré Ka fè bien lontan an té anvi rantré Bagaj an mwen ja fè An bien désidé An ké frapé
Sé dé twa ti mo ki fè nou séparé Mi aprézan gadé an bien maléré Pa ni tò ni rézon Menm si mwen ti ni tò an té fèmé
Ka fè dé simenn (wo wo wo) Ka fè dé twa jou (yeah yeah yeah) Ka fè dé simenn (wo wo wo)
Ka fè dé simenn (wo wo wo) Ka fè dé twa jou (yeah yeah yeah) Ka fè dé simenn (wo wo wo)
Lè an pa vwè'w an maléré Lè ou pa lé an ka pléré Dépi dé jou an atristé Paskè sa pa vré sa yo di vou
Lè an pa vwè'w an maléré Lè ou pa lé an ka pléré Dépi dé jou an atristé Paskè sa pa vré sa yo di vou
Ou sandy yyy Ouvè lapot pou li rantré Ou sandy yyy Ouvè lapot pou li rantré
Sandy Ouvè lapot |
|
 | |
FANM' Admin

| Sujet: LANNWIT Mar 10 Jan - 17:28 | |
| Face A Face Vol. 2 - Lannwit P/M : Jim Rama & Patrick Andrey Chantè : Jim Rama & Patrick Andrey
Chéri vini pou mwen pé èskpliké zòt ka ki pasé an plan lannwit Pas i pati hi hi hi Pa menm lésé an lèt asi tab-la pou èskpliké ka ki pasé
kè- Hum hum mi dévèn an kay-la Misyé pati pa menm lésé bagaj Hum hum mi dévèn an kay-la Misyé ka fè moun chèché'y oswè-la
Mwen alé lapolis pou fè déklarasyon Pon moun pa menm savé Ola misyé pasé ? Sé li yo tout yo ka chèché
Mwen la (mwen la) Paskè nou la (nou la)
Nou la ka atann Pon moun vé pa di mwen
kè- Madanm a li ka chèché'y lannwit, i pa vwè'y (× 4)
Pa vwè'y ola i séré Pa vwè'y i travèsé Pa vwè'y an plen lannwit nou rasanblé É nou pa vwè'y ola i séré Pa vwèy i travèsé P vwèy an plen lannwit nou rasanblé
Lè ou lévé sé menm bagay Ou ka nétoyé kay Misyé, sa i ka pansé Sé alé épi tripé
Lè ou lévé sé menm bagay Ou ka nétoyé kay Misyé ka tripé bagay kè- Ho nou mélé
kè- Madanm a li ka chèché'y lannwit i pa vwè'y (× 4)
Lafanmi rivé yo ka chèché ola misyé séré Tout moun rasanblé pozé kètyon ola misyé pasé Lapolis rivé ka enspèkté dans les quartiers Lè jandam pasé pozé kèstyon pa menm savé Pa menm savé Hum Pa menm savé
kè- Ola i yé
souflan-
kè- Madanm a li ka chèché'y lannwit i pa vwè'y (× 4)
kè- Madanm a li ka chèché'y lannwit i pa vwè'y (× 2) |
|
 | |
FANM' Admin

| Sujet: NOS CORPS ENLACES Mar 10 Jan - 17:33 | |
| NOS CORPS ENLACES Te souviens tu De nos caresses De tout ces moments qu'on vivait tout les deux Comment t'oublier toi qui a su Me redonner l'envie d'aimer a nouveau Il fut un temps ou je pensai faire le deuil De laisser mourrir en moi nos souvenirs Mais comment te dire que sa met impossible Tu restes gravée a jamais dans ma vie
Est-ce bien l'amour dans tes yeux que je voi Tu le sais déja sans toi rien est possible Mon avenir sans toi je n'y croit pas J'ai fait l'impossible pour te retenir Nos corps enlacés jamais je n'oublirais Pourtant tu n'aimais personne d'autre que moi Les nuits enflammées ou notre amour brûlait Toutes ces nuits a ne penser qu'à toi
CHOEURS(2fois) Comment te dire combien je t'aime comment le dire
Nos corps enlacés jamais je n'oublirais Pourtant tu n'aimais personne d'autre que moi Mon avenir sans toi je n'y croit pas J'ai fait l'impossible pour te retenir
Pourquoi pourquoi pourquoi J'ai fait l'impossible pour te retenir Pourquoi pourquoi pourquoi Toutes ces nuits a ne penser qu'à toi
CHOEURS(4fois) Comment te dire combien je t'aime comment le dire |
|
 | |
Soazig Invité
 | Sujet: Re: Paroles de chansons de JIM RAMA Jeu 12 Jan - 9:24 | |
| JIM RAMA : Je ferai Je ferai tout pour te revoir Oui mon amour je te donnerai Je t'attendrai juste un instant Petit a petit nous ferons Des gestes qui nous rapprocheront Je ferai(coeurs) Je t'attendrai(2 fois) Refrain:Comme des montagnes de diamants Ainsi sera notre amour pour le monde Nous serons comme dans un conte de fée Sur mon cheval je viendrai te chercher et on s'aimera plus fort Les Dieux de l'amour nous jetteront le sort Tous les deux nous vainquerons les méchants Sur nos baisers s'arrêtera le temps Je ferai, je ferai tout Refrain Et le ciel peut s'écrouler La terre peut s'effondrer Mais je resterai, je ferai Refrain: Là où j'irai oui je t'emmenerai Et notre amour sera encore plus fort, encore plus fort(2 fois) Refrain |
|
 | |
Maleka Invité
 | Sujet: Re: Paroles de chansons de JIM RAMA Jeu 12 Jan - 11:06 | |
| ZETWAL
Kon zétwal' ki ka filé Kon lanmé ki ka briyé Jou aprè jou Jou aprè jou An ké toujou kontan (2fois)
Kelke soit la ou yé (kelke soit la ou yé) Ou ké toujou rété Sé an kè mwen ou yé (sé an ké mwen ou yé) Ou ké toujou la Kelke soit la ou yé (kelke soit là ou yé) Ou ké toujou rété Sé an kè mwen ou yé (sé an ké mwen ou yé) An ké toujou kontan
An ké toujou kontanw' Oh baby....an ké toujou kontan
Kelke soit la ou yé (kelke soit la ou yé) Ou ké toujou rété Sé an kè mwen ou yé (sé an ké mwen ou yé) Ou ké toujou la Kelke soit la ou yé (kelke soit là ou yé) Ou ké toujou rété Sé an kè mwen ou yé (sé an ké mwen ou yé) Ou ké toujou rété (ou ké toujou rété)
Kon on zétwal' Ki ka briyé Ou toujou bèl' Ka renn' la vie pli bèl (2fois)
La femme de ma vie Le soleil de mes nuits La femme de ma vie
Tu restes pour la vie Le soleil de mes nuits La femme de ma vie
Kon on zétwal' Ki ka briyé Ou toujou bèl' Ka renn' la vie pli bèl Kon on zétwal' Ki ka briyé Ou toujou bèl' Ou ké toujou rété
(Ou ké toujou rété) eh eh eh |
|
 | |
| | Paroles de chansons de JIM RAMA | |
|